Inlägget gjort

Varför prenumerera på Dots Charge®?

Vi får ibland frågan varför vi tar betalt för Dots Charge®. Det är högst relevant fråga i dessa tider när det ser ut som om mycket är gratis.

Vi tillhandahåller hjälpmedel som riktar sig till dig som är bipolär eller anhörig. Bipolär sjukdom är kronisk och man behöver ha tillgång till en modern och väl fungerande stämningsdagbok under hela tiden. Vi är och vill vara en långsiktig och stabil partner till dig. Du skall vara i fokus och vara utan inflytande från externa parter med egna intressen. För det behöver vi en ha en fungerande ekonomi som säkerställer intäkter över tid. Stämningsdagboken är ett ovärdeligt verktyg för att hantera sjukdomen. Du tar del av analyser och visualiseringar för att förstå och kunna agera i tid. Du får underlag till vårdmöten för bättre diagnoser och behandlingar. Du får ett mer proaktivt vårdgivande och kan lättare undvika eller minska effekterna av dina episoder och få en bättre fungerade vardag. Det är viktigt att du som använder produkten har full kontroll över din data och att den inte säljs till andra aktörer. Vi är inte beroende av reklam, sponsorer, finansierade läkemedelsbolag eller vårdinrättningar. Det är alltid du som bestämmer vem som skall få ta del av din data och ditt mående. Att betala per månad ger också dig en mindre ekonomisk belastning. Du kan pausa när du vill och du kan avsluta när du vill – Du har full kontroll.

Vad är det då som kostar?

  • Fortsatt utveckling av Dots Charge®
  • Driften av Dots Charge®
  • Säker lagring av din dagabok.
  • Support
  • Försäljning och marknadsföring
  • Samarbeten med patientföreningar, föreläsare och stödverksamheter för forskning och utveckling

Har du ytterligare frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss. info@dotscharge.com, via vår live chat på hemsidan eller vi twitter @dotscharge.

Team Dots Charge
Kommentera